2021 Yılı E-Twinning Projeri İçin Kalite Etiketlerimiz Törenle Teslim Edildi

2021 Yılında Okulumuzda Yürütülmüş Olan E-Twinning Projeri İçin Kalite Etiketlerimiz Törenle Teslim Edildi. Yapmış oldukları proje çalışmaları ile E-Twinning Ulusal Destek Servisi tarafından ödüle layık görülen öğretmenlerimizden Emine KORUCU Ulusal Kalite Etiketi, Bircan YİĞİT öğretmenimiz ise Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Okulumuz da Avrupa Kalite Etiketi ödülü almıştır.

Ödüller, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet GÜNER ve Altınözü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz İsmail SARIKAYA tarafından ödül sahiplerine törenle teslim edildi. Bircan öğretmenimizin aramızdan ayrılmış olması sebebiyle, kendisini temsilen ödülünü teslim aldık.

Başarılı çalışmaları ile okulumuza da ödül kazandıran öğretmenlerimize teşekkür ederek, okulumuzdan ayrılmış olan Bircan YİĞİT öğretmenimize de meslek hayatında başarılar diliyoruz.

17-10-202217-10-202217-10-202217-10-202217-10-2022